2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Tek Ders Sınavı Yüksekokulumuz
bünyesinde AYDEP sistemi üzerinden online ya da performans ödevi olarak 20 Temmuz 2023 Tarihinde gerçekleştirilecektir.

Online sınavlar gün içerisinde saat 14:00’da başlayacak olup, Performans ödevi şeklinde yapılacak sınavların
başlangıç ve teslim saatlerine ders öğretim elamanı karar vererek AYDEP sistemi ödev modülünde ilan edecektir.

Not: Öğrencilerimizin; Performans ödevlerinin başlangıç ve teslim saatleriyle ilgili olarak, ders öğretim elamanlarının AYDEP sistemi
üzerinden belirtmiş olduğu ödev başlama ve teslim saatlerini dikkate almaları gerekmektedir.

TEK DERS SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİN TAŞIMASI GEREKEN KOŞULLAR
(1) Mezuniyetlerine staj hariç tek dersi kalan öğrenciler başarısız oldukları ders için başvuru yapabilir.
(2) Tek ders sınavına dersi hiç almamış olan ve devamsızlıktan kalan öğrenciler giremez.
(3) Bu sınavda alınan not,  en az CC ise öğrenci başarılı sayılır.

Tek ders sınavı başvuruları için TIKLAYINIZ.

Not: Online başvurular 18.07.2023  tarihinde saat 17:00 den sonra alınmayacaktır.

Özden ŞENER  : 0386 280 47 20
Recep ASLAN   : 0386 280 47 02