Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu (SBMYO) 2024-2025 eğitim-öğretim yılına başlayan 1. sınıf öğrencileri için 25 Eylül Çarşamba günü oryantasyon programı düzenlendi. Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezi 15 Temmuz Milli İrade Salonunda gerçekleşen ve öğrencilerin ilgisinin yoğun olduğu programa SBMYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin Şahin’in yanı sıra tüm bölüm öğretim üyeleri de katılım gösterdi.

Açılış konuşmalarının ardından Eğitimde Kalite Güvence Sistemi Koordinatörlüğü, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi, Sosyal Transkript Uygulaması, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Yetkilileri birimleri ve çalışma alanları hakkında öğrencilere sunum yaptılar. Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizden gelen soruların cevaplanmasının ardından program sona erdi.