Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuzda Rektör Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’in katılımıyla akademik kurul toplantısı gerçekleştirildi. Okulumuz konferans salonunda gerçekleşen Akademik Kurul toplantısına SBMYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hayretin Şahin başta olmak üzere tüm bölümlerin öğretim elemanları katıldı. Toplantıda 2023-2024 eğitim-öğretim yılı değerlendirilirken 2024-2025 Güz Dönemi eğitim-öğretim dönemine yönelik projeksiyon ve hedefler ortaya koyuldu.

Toplantıda, SBMYO Müdürü Şahin sunum yaparak akademik kadro, öğrenci sayıları, bölümler ve programlar, projeler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Rektör Karahocagil ise toplantıda yaptığı konuşmada üniversitenin geleceğe yönelik stratejilerinden bahsederek göreve geldiklerinden bu yana ortaya koydukları kalite ve Ar-Ge politikası çerçevesinde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Ders programları, araştırma projeleri, bölüm kalite çalışmaları, AYDEP ders tanımlamaları ve Bologna Bilgi Paketinden bahsedilen toplantıda Karahocagil, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokuluna çalışmalarında başarılar dileyerek daha verimli bir yeni dönem temennisinde bulundu. Ayrıca kurul toplantısında akademik personelin görüşleri ve talepleri de dinlendi.