Anaokulu öğrencileri Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Programcılığı Programı bünyesinde yer alan stüdyoları ziyaret etti. 21 Aralık 2023 tarihinde RTV stüdyolarında gerçekleşen ziyarete bölüm hocalarımız ve öğrencilerimiz de katıldı. Kırşehir Özel Yeni Nesil Anaokulundan gelen minik misafirlerimiz radyo ve televizyon stüdyolarında ağırlandı, misafirlerimiz kamera önünde bölüm öğrencileriyle sohbet ederek daha önce televizyondan izledikleri programların nasıl çekildiği konusunda keyifli bir deneyim yaşadılar. Aynı zamanda radyo stüdyosunda şarkılar söyleyerek eğlenceli anlara şahitlik ettiler. Hocalarımız tarafından anaokulu öğrencilerine bölümümüz hakkında bilgilendirme yapılmasının ardından bölüm öğrencilerimizin hazırladığı ikramlar sunuldu ve son olarak fotoğraf çekiminden sonra küçük misafirlerimiz öğretmenleriyle birlikte okullarına uğurlandı.