Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü, Çağrı Hizmetleri Programı öğrencilerine, 01.11.2023 tarihinde Kütüphaneci Mesut FAŞDAK tarafından “Kütüphane Tanıtımı ve Basılı - Elektronik Kaynakların Kullanımı Eğitimi” verilmiştir. Öğr. Gör. Dr. Merve TURPÇU koordinatörlüğünde 01 Kasım 2023 tarihinde Meslek Yüksekokulumuzda gerçekleşen eğitimde katılımcılara öncelikli olarak, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ve Merkez Kütüphane ile ilgili bilgiler verilmiş; ardından kütüphane web sayfası üzerinden verilen hizmetler, basılı ve elektronik kaynaklar, bu kaynakların nasıl kullanılacağı ve kütüphane e-kaynaklarına kampüs dışından nasıl erişim sağlanacağı ile ilgili konularda bilgiler verilmiştir. Eğitim, katılımcılardan gelen soruların cevaplanmasıyla tamamlanmıştır.