Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı Mezunlarını 19 Haziran 2023 tarihinde görkemli bir törenle uğurladı. Mezuniyet törenine Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, Milletvekilleri Necmettin Erkan ve Metin İlhan, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, il protokolü, akademik-idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Tören, Kırşehir Gençlik Spor İl Müdürlüğü halk oyunları ekibi gösterisiyle başladı. Halk oyunları gösterisinde ülke folklorundan figürler sergilendi. Sonrasında fakülte ve meslek yüksekokullarının mezun öğrencileri alana davet edildi. Protokol konuşmalarından sonra dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin Şahin, dereceye giren Sosyal Bilimler MYO birincisi, Kamer Yaşar, MYO ikincisi Gül Şahin ve MYO üçüncüsü Meral Kök’e plaketlerini takdim etti ve mezun olan öğrencileri tebrik ederek gelecek yaşamlarında
başarılar diledi. Tören, öğrencilerin kep atarak mezuniyetlerini kutlamaları ile sona erdi.