27 Nisan 2022 tarihinde Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri ve öğretim elemanları Akpınar İlçesi Dr. Bektaş Türkkanı İlkokulunu ziyaret etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası kapsamında gerçekleştirilen programda çocuklar için yapılan çeşitli oyun ve eğitsel etkinliklere yer verildi.

Üniversitemizin sosyal sorumluluk projelerinin bir örneği olan etkinlikte Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Alper GÜRKAN ve Dr. Bektaş Türkkanı İlkokulu Müdürü Yalçın SAĞLAM birer konuşma yaparak 23 Nisan haftasının anlam ve önemine vurgu yaptılar.

Üniversite öğrencileriyle ilkokul öğrencilerini bir araya getirmeyi amaçlayan program kapsamında üniversitemiz Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğrencileri de bir konser verdiler. Karşılıklı plaket takdimini müteakip program sona erdi.