Uzun yıllar Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda görev yapan binlerce öğrencinin eğitim ve öğretimine katkı sağlayan Yönetim Organizasyon Bölümü  Öğretim Görevlisi Nejat OYMAK hocamız 25 Kasım 2021 tarihinde okulumuzda son dersini vererek emekli oldu.

Tüm öğretim elemanlarının ve öğrencilerinin her zaman saygı ve sevgisini kazanmış olan değerli hocamıza son dersi esnasında Yüksekokul Müdürümüzün, öğretim elemanlarının, idari personelin ve öğrencilerin katılımıyla sürpriz bir kutlama tertip edildi. Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin ŞAHİN oklumuza ve eğitim öğretime sağladığı katkılardan dolayı değerli hocamıza teşekkürlerini ileterek hayatının yeni döneminde huzur, sağlık ve mutluluklar diledi.

Değerli hocamız Nejat Oymak düzenlenen etkinlikten dolayı memnuniyetini dile getirerek herkese teşekkür etti. Bizde Sayın Hocamıza hayatının yeni döneminde sağlık, huzur ve mutluluklar diliyoruz.