Meslek Yüksekokulumuz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı II. sınıf öğrencileri sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Meslek Yüksekokulumuz Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı II. sınıf öğrencileri 5 Aralık 2019 tarihinde Sebahat-Osman Yalçınkaya İlkokulu öğrencileri için bir etkinlik gerçekleştirdi. 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü çerçevesinde Öğr. Gör. Esra Yılmaz danışmanlığında düzenlenen organizasyonda, çocuklara ‘çocuk hakları’ konusunda bilgiler verildi. Bu özel günle ilgili farkındalık yaratmak amacıyla yapılan etkinlikte, miniklere hakları anlatıldı. Sponsorlardan destek alınarak çeşitli hediyeler verilen birinci sınıf öğrencileri, düzenlenen farklı oyunlar ve yarışmalarla doyasıya eğlendi. Etkinliğe okul yöneticileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.