Dış Ticaret Bölümü öğrencilerimiz Badem Pınarı Su Fabrikalarını ziyaret etti.

Üretim Sistemlerini yerinde gören öğrencilerimiz, Dış Ticaret İşlemlerinin nasıl yürütüldüğü konusunda fabrika sorumlularından bilgi aldı.

Öğrencilerimiz, fordist üretim ve üretim kalite sisteminin nasıl işlediğini uygulamalı olarak görme imkânı elde etti.

Ziyaret sırasında öğrencilerimize, Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. İbrahim AYDIN ile Dış Ticaret Bölümü Öğretim Elemanları Evrim AĞAÇDELEN, Murat TURPÇU ve Bahar KAYAR ÇELİK eşlik etti.

Fabrika Yönetimi ile öğretim elemanlarımız, öğrencilerimizin staj ve istihdam konularında fikir alışverişinde bulundu. Sanayi Üniversite İşbirliğinde geliştirilebilecek yöntemler konuşuldu. Teknik gezilerin sıklaştırılması, staj imkânlarının kolaylaştırılması, istihdamın üniversite ile öncelikli hale getirilmesi temennisi ile ziyaret son buldu.