Yüksekokulumuz Dış Ticaret Programı öğrencileri Mucur Kaymakamlığını ve Kırşehir’in ilk Kadın Kooperatifini ziyaret etti.

Ziyaretimiz Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. İbrahim AYDIN, Dış Ticaret Programı Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Evrim AĞAÇDELEN ve Öğr.Gör. Murat TURPÇU’nun katılımları ile gerçekleşti.

Mucur Kaymakamı Kaya ÇELİK ile bir araya gelen öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımız Kaymakamlık personeli ile tanıştı.

Öğrencilerimiz, Kaymakamlık bünyesinde açılmış olan Kadın Girişimciler Kooperatifi, Sosyal Gelişim Merkezi ve Aile Destek Merkezi (ADEM) faaliyetlerini yerinde izleyerek, Kooperatif Başkanı Bahar KAYAR ÇELİK’ ten faaliyetleri ve Kooperatifçiliğin üretimdeki önemi konusunda bilgi edindi.

Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. İbrahim AYDIN, öğrencilerimize desteklerinden dolayı Kaymakamlığa teşekkürlerini sundu.

Öğrencilerimizin idari yapılanmayı yerinde izleme fırsatını da bulduğu ziyaretimiz, kurumlar arasında istişarenin ve ortak faaliyetlerin artırılması temennileri ile son buldu.