KOSGEB Kırşehir İl Müdürü Muzaffer Demirci ve KOBİ Uzmanı Galip Cesur tarafından öğrencilerimizin ülke ekonomisinde katma değer yaratabilecekleri, üretime yönelik faaliyetlerini teşvik etmek amacı ile bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Dış Ticaret Programı ve Öğr. Gör. Özlem Şenlik koordinasyonunda gerçekleştirilen toplantıya, Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin Şahin, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. İbrahim Aydın, Öğr. Gör. Nejat Oymak ve Öğr. Gör. Evrim Ağaçdelen katıldı.

Programın sonunda Kırşehir KOSGEB ve Üniversitemiz arasında yapılmış olan protokole istinaden Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini ilk kez tamamlayan Dış Ticaret Programı öğrencilerimize başarı belgeleri dağıtıldı.

İki kurum arasında dış paydaş ilişkilerini geliştirecek planlamanın yapılması ve öğrencilerimizin staj imkânlarının arttırılması temennileri ile toplantı sona erdi.