Meslek Yüksekokulumuz Görsel -İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü Radyo ve Televizyon Programcılığı öğrencileri ve mezunları 23 Kasım 2018 tarihinde bir araya geldi.

Meslek Yüksekokulumuz Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe, radyo televizyon programcılığı mezunları, I. ve II. öğrencileri, öğretim görevlileri ile okulumuzdan emekli olan Burhan Güngör de katıldı.

Tüm program öğrencilerinin bir araya geldiği bu özel günde, mezun öğrenciler deneyimlerini bölüm öğrencileri ile paylaştı. Mezun öğrencilerin yaptığı projelerin izletildiği etkinlikte, anıların canlanmasıyla duygu dolu ve eğlenceli anlar yaşandı. I. ve II. sınıf öğrencilerinin tanışma ve bilgi paylaşımı fırsatı yakaladığı programda, bölüm hocaları ve mezun öğrenciler merak edilen soruları yanıtladı.

Etkinlik, Burhan Güngör’e plaket takdim edilmesi ve ikramların yapılmasıyla son buldu.