Yüksekokulumuz Yönetim ve Organizasyon Bölümü ile Muhasebe ve Vergi Bölümü öğrenci ve öğretim elemanlarımız, dış paydaş ilişkilerini güçlendirmek üzere Uygurlar Makine'yi ziyaret etti. Ziyarete Yönetim ve Organizasyon Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Recep KAHVECİOĞLU, Öğr. Gör. Ömür ÇETİNKAYA, Öğr. Gör. Özlem ŞENLİK ve Muhasebe ve Vergi Bölümü Başkanı Doç. Dr. İsmail ANASIZ katıldı. Uygurlar Makine Müdürü Adnan UYGUR ve personeli tarafından öğrencilerimize istihdam olanakları ve kariyer planlama ile ilgili bilgi verdikten sonra fabrika gezisi gerçekleştirildi.

Öğretim Elemanı ve öğrencilerimizi ağırlayan Uygurlar Makine ile dış paydaş ilişkilerimizin geliştirmesi için ziyaretlerimizin tekrarlanması kararı alındı.