Dış Ticaret ve Pazarlama Programı 2. Sınıf öğrencilerine, 25 Ekim 2018 tarihinde Kütüphane Memuru Mesut FAŞDAK tarafından “Veritabanı Tarama ve Basılı Elektronik Kaynakların Kullanımı” konulu eğitim verildi. Öğr. Gör. Evrim AĞAÇDELEN ve Öğr. Gör. Ömür ÇETİNKAYA koordinatörlüğünde 25 Ekim 2018 tarihinde Merkez Kütüphane Çalışma Salonunda gerçekleşen eğitime, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı adına Şube Müdürü Levent KOCAASLAN ve Kütüphane Memuru Mesut FAŞDAK katıldı.

Dış Ticaret Programı Yönlendirilmiş Çalışma-I dersi kapsamında, öğrencilerimizin veri tabanları hakkında bilgi edinmesi ve üniversitemiz kütüphane imkânlarının tanıtılmasının sağlanması amacıyla gerçekleştirilen eğitime dersin öğretim elemanı Öğr. Gör. Ömür ÇETİNKAYA eşlik etmiştir.