Meslek Yüksekokulumuz ve Türkiye İş Kurumu ortaklığıyla, 25 Mayıs 2018 tarihinde  Yüksekokulumuz konferans salonunda “İş Arama Becerileri” konulu seminer düzenlendi.

Dış Ticaret, İşletme Yönetimi ve Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programları tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen etkinliğe Türkiye İş Kurumu İş ve Meslek Danışmanı Gülşah Bektaş ve Zübeyde Dal konuşmacı olarak katıldı.  Bektaş ve Dal yaptıkları açıklamalarda, üniversitede öğrenciyken kariyer planlaması yapmanın çok önemli olduğunun altını çizerek, öğrencilere iş arama teknikleri, cv hazırlama ve iş mülakatları hakkında bilgi verdi.

Yüksekokulumuz akademisyen ve öğrencilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen seminer büyük ilgi gördü. Öğretim Görevlisi Özlem Şenlik koordinatörlüğünde düzenlenen program sonrasında, ilerleyen süreçler için iki kurum arasında işbirliği yapma temennileri sunuldu.