2017 – 2018 Eğitim – Öğretim yılı Mezuniyet Töreni 13 Mayıs’ta Meslek Yüksekokulumuz Konferans Salonu’nda Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Selim Biçen, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Burhan Demirdaş, İl Kültür ve Turizm Müdürü Öğr. Gör. Mehmet Özdemir, yüksekokulumuz öğretim elemanları, veliler ve dereceye giren öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda, Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Selim Biçen bir konuşma yaptı. Konuşmasında tüm öğretim elemanlarına, öğrencilere ve öğrenci velilerine emeklerinden dolayı teşekkür eden Biçen, öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Meslek Yüksekokulumuz birincisi Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı öğrencisi Beyzanur Kılınç’ın konuşmasıyla devam eden programda, daha sonra bayrak ve flama devir-teslim töreni yapıldı. Devir-teslim töreninin ardından Öğr. Gör. Ömür Çetinkaya eşliğinde Ahilik Yemini edildi. Yemin töreninden sonra program bazında dereceye giren öğrencilere plaket ve başarı belgesi takdimi yapıldı. Öğrencilerin kep atmasıyla program son buldu.