Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı 2. sınıf öğrencileri Nevşehir’e teknik gezi düzenledi. Halkla İlişkiler Uygulama ve Örnek Olaylar Dersi kapsamında iç halkla ilişkiler uygulaması olarak gerçekleştirilen gezide öğrenciler ve öğretim elemanları keyifli bir gün geçirdi. Düzenlenen etkinlikle, öğrencilerin ders kapsamında hazırladıkları etkinlik tasarımını hayata geçirme fırsatı bulduklarını söyleyen Öğr. Gör. Esra Yılmaz, “Okulda teorik olarak öğrenilen bilgilerin, pratik olarak yaşama geçirilmesi öğrenciler için çok önemli. Aynı zamanda Üniversitemize farklı illerden gelen öğrenciler kültürel mirasımızı yerinde görme fırsatı buldu. Sağladıkları imkânlar için Üniversitemiz yönetimine teşekkür ederim” dedi.