Meslek Yüksekokulumuz Görsel-İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü öğrencileri ve öğretim elemanları tarafından TRT’ye teknik gezi düzenlendi. TRT Ankara Müdürlüğü’ne 15 Mayıs Cuma günü gerçekleştirilen gezide, TRT Haber’in haber stüdyosu, kurgu montaj bölümü, TRT Spor Stüdyosu’nun rejisi, haber birimleri ve TRT Müzesi gezildi.

Gezi ile ilgili bilgi veren Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Halime Sultan Karahan,  teknik gezilerin öğrenciler için oldukça önemli olduğunu vurgulayarak, teknik geziler sayesinde öğrencilerin teoride anlatılanları uygulama ve yerinde görme şansı elde ettiklerini söyledi. Karahan, teknik gezinin yapılmasına olanak sağlayan Üniversitemiz yönetimine teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.