Meslek Yüksekokulumuz Öğretim Görevlisi Özlem ŞENLİK, DIŞ TİCARET PROGRAMI ve İŞLETME YÖNETİMİ PROGRAMI tarafından organize edilen Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ziyareti gerçekleştirildi.

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Genel Sekreteri Fatih TOKMAK ve Genel Sekreter Yardımcısı Mehtap SEZEN tarafından, öğrencilerimize Esnaf Birlikleri ve Meslek Grupları, Ahilik ve Ahilik Etkinlikleri konuları ile ilgili söyleşi düzenlendi.

Yönetim ve Organizasyon Bölümü Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Recep KAHVECİOĞLU ve Yönetim ve Organizasyon Bölümü Öğretim Görevlisi Nihan ÇAĞLAYAN’ın da katılım gösterdiği ziyaretimizde Esnaf Birliklerinin Üniversiteden beklentileri ile ilgili istişare yapıldı. Paydaş ilişkilerinin geliştirilmesi ile ilgili temenniler sunuldu.