Meslek Yüksekokulumuz Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı tarafından düzenlenen ‘Kariyer’ konulu etkinliğe Yapımcı Yönetmen Hasanı Yıldız konuşmacı olarak katıldı. 5 Aralık 2017 tarihinde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda öğrencilerle buluşan Yıldız, onlara kendilerini geliştirmeleri tavsiyesinde bulundu. Kendi hayatından örnekler katarak renkli bir söyleyişi gerçekleştiren  Yıldız’a öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Söyleşide kariyer anlamında birçok konuya değinen Hasan Yıldız, başarının temelinde istemek ve araştırmak olduğunu belirtti. Yıldız konuşmasına şöyle devam etti: “Ben bir kişiyi işe alırken hangi üniversiteden mezun olunduğuna değil heybesinin ne kadar dolu olduğuna bakarım. Sizler sadece eğitim almakla kalmayın kendinizi geliştirin. Dünya elimizdeki telefonlarda, bedenimizin nerede olduğunun önemi yok, güçlü bir iletişim başarıyı getirir.”  Söyleşide iletişimin önemine de değinen Hasan Yıldız, öğrencilerden yabancı dil öğrenmelerini istedi.

Söyleşi sonunda Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Mehmet Özdemir, bu tür etkinliklerin öğrenciler için oldukça önemli olduğunu anlatarak, bölüm olarak etkinlikleri önemsediklerini ifade etti. Özdemir konuşmasının sonunda Hasan Yıldız’a ve katılımcılar teşekkür etti.