T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından organize edilen, Turizm sektörünün mevcut durumunun değerlendirilmesi ve geleceğe yönelik ulusal bir turizm politikasının oluşturulabilmesi amacıyla; kamu kurum ve kuruluşları, turizm meslek örgütleri, sivil toplum kuruluşları, turizm sektörü ve akademik camianın katılımı ile “3. Turizm Şûrası” 01 - 03 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

01 Kasım 2017 tarihinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katıldığı “3. Turizm Şûrası” açılış törenine Üniversitemizi temsilen; Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. İbrahim Aydın katıldı.