Üniversitemizde yürütülmekte olan ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Standardının gereği olarak 19 Ekim 2017 Perşembe günü Fen - Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda yönetimin gözden geçirme toplantısı yapıldı. Üniversitemizin akademik ve idari tüm birimlerinin yöneticileri ile kalite ve risk komisyonu üyelerinin, üniversitemiz kalite komisyonu üyelerinin ve kalite çekirdek ekibinin katılımı ile gerçekleşen toplantının açılış konuşmalarını Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Vatan Karakaya ve Üniversitemizin Kalite Koordinatörü Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Kurt gerçekleştirdi. Toplantı daha sonra her birim yetkilisinin kendi birimleriyle ilgili kalite konusunda yapmış oldukları çalışmaları ve iyileştirmeleri sunmalarıyla devam etti.

Toplantıya, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu adına Yrd. Doç. Dr. Selim Biçen ve okulumuzun kalite ve risk üyeleri katıldı. ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Standardı çerçevesinde, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleşen çalışmalar ve iyileştirmeler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Selim Biçen tarafından yapılan sunumla katılımcılara aktarıldı.