Yüksekokulumuz Yönetim ve Organizasyon Bölümü tarafından 10 Mayıs 2017 tarihinde Yüksekokulumuz Konferans Salonunda “Girişimcilik – KOSGEB Destekleri ve İş Planı Ödülü Yarışması” ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıya konuşmacı olarak Yüksekokulumuz Müdürü Yrd. Doç. Dr. Selim Biçen, KOSGEB Müdürü Hasan Akgümüş, KOBİ Uzmanı Yusuf Aslan katıldı.

Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Yrd.Doç. Dr. Recep Kahvecioğlu ve Bölüm Öğr. Gör. Özlem Şenlik’in koordinasyonunda gerçekleşen bilgilendirme toplantısına öğretim elemanları ve öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi.

Toplantıda, KOSGEB’in girişimcilere sağladığı destekler, iş planı yarışması, desteklenen projeler ile ilgili bilgiler verildi.