Meslek Yüksekokulumuz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı ikinci sınıf öğrencileri tarafından ‘Halkla İlişkiler Baharı Kucaklıyor’ etkinliği düzenlendi. 14 Mart 2017 tarihinde Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Salonu’nda düzenlenen etkinliğe akademik ve idari personellerin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Kurum içi halkla ilişkiler faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte Gençlik Merkezi Halkoyunları Ekibi ve Boomerang Müzik Grubu yer aldı. Öğrenciler vizeler öncesinde eğlenme ve birbiriyle tanışma fırsatı buldu.

Etkinliği koordine eden Öğr. Gör. Esra Yılmaz konuşmasında dersler kapsamında yapılan uygulamaların önemine dikkat çekerek, yüksekokul yönetimine etkinlikte verdiği destek için teşekkür etti.