Ahi Evran Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri 9 Nisan 2016 tarihinde kültür gezisi düzenledi.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri, Halkla İlişkiler Uygulama ve Örnek Olaylar dersi kapsamında kurum içi halkla ilişkiler faaliyeti olarak düzenledikleri etkinlik kapsamında önce Kaman Japon Bahçesi’ndeki müzeyi ve Prens Mikasa Anı Bahçesi’ni gezdi. Düzenlenen gezinin ardından Üniversitemiz Davulağıl Sosyal Tesisleri’nde piknik yapan öğrenciler, derste öğrendiklerini pratikte uygulama imkanı buldu. Organizasyona, derslerine giren öğretim görevlilerini de davet eden öğrenciler keyifli anlar yaşadı. Gezide öğrenci ve hocalara Kırşehir Belediyesi rehberi Sadi Manav da eşlik ederek, yol boyunca Kırşehir’in tarihi hakkında bilgiler verdi.

Ders hocası Öğretim Görevlisi Esra Yılmaz,  tanıdıkları imkanlar için Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Abdulkerim Karadeniz ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya teşekkür etti.